Exterieur + wax, totaalprijs € 49,00

1. Stomen

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de buitenkant van uw auto grondig reinigen. Van buiten maken wij uw auto met behulp van onze stoomreinigers in korte tijd glanzend schoon. Wij maken gebruik van stoom, omdat wij hiermee de temperatuur, druk en de vochtigheid perfect zelf kunnen bepalen. Daarnaast is stoomreiniging een effectieve en krachtige wijze van reinigen. Het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen is overbodig! Goed voor uw auto en goed voor het milieu!

2. Ramen reinigen

Wij reinigen uw ramen, zodat u een perfect zicht hebt tijdens het autorijden. Indien gewenst brengen wij glascoating aan.

3. Velgen en banden

Uw velgen krijgen van ons een reinigingsbeurt en de banden worden behandeld.

4. Handmatig aanbrengen van een duurzame waxlaag

Om uw auto voldoende te beschermen tegen allerlei weersinvloeden, stof en vuil is het verstandig om eens in de zoveel tijd uw auto te laten waxen. Wij brengen handmatig een duurzame laag wax aan op uw auto. Het handmatig aanbrengen van wax geeft een beter en langduriger resultaat dan wanneer u dit bij een autowasstraat laat doen. Wij gebruiken duurzame autowax, zodat de autolak maandenlang optimaal beschermd is.