Franchise

Vanuit de particuliere en zakelijke markt is er een grote vraag naar onze reinigingsdiensten. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde ondernemers die franchise ondernemer van onze organisatie willen worden. Heeft u interesse, dan komen wij graag in contact met u.

Ons doel

De Autostoomdienst is een franchiseorganisatie en heeft als doel in Nederland een uitgebreid netwerk op te bouwen van franchise ondernemers. Wij streven naar een landelijke dekking. Wij willen zowel particulieren als bedrijven overal in het land op locatie onze services aanbieden. U krijgt een uitstekende financiële compensatie. U blijft zelfstandig ondernemer, maar kan altijd op onze steun rekenen. Ons doel is om franchisenemers een succesvolle business op te laten starten, ieder in een eigen regio.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar ondernemers om onze organisatie te versterken. Bent u klantgericht en enthousiast aangelegd? Beschikt u over goede, communicatieve vaardigheden en bent u bovenal bereid hard te werken? Dan kunnen wij mogelijk wat voor elkaar betekenen.

Wat kan onze autoreinigingsdienst u bieden?

Wij kunnen u als franchise ondernemer ondersteunen vanuit onze organisatie. Wij hebben de ervaring in huis. Die ervaring brengen wij maar al te graag op u over, zodat wij van u een succesvolle ondernemer kunnen maken. In een inleidend gesprek zullen wij het financiële model uitleggen, inzicht in onze formule geven en tevens het stoomproces demonstreren. Dit geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen of kosten.

Bent u onze gedroomde zakenpartner?

Neemt u onderstaande lijst nog eens rustig door. Denkt u dat u onze organisatie kunt versterken?

  • U werkt minimaal op MBO-niveau
  • U werkt hard en efficiënt en kunt onder hoge tijdsdruk goed presteren
  • U bent positief en enthousiast ingesteld
  • U gaat graag om met mensen
  • U bent minimaal in het bezit van rijbewijs ‘B’
  • U bent altijd bereid om bij ons de benodigde cursussen te volgen
  • U heeft durf en lef
  • U bent zuinig op spullen
  • U vindt extra uren maken geen probleem

Franchiser worden van onze autostomerij?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheid om franchiser van onze organisatie te worden? Onze autostomerij is altijd op zoek naar loyale, hardwerkende ondernemers. Als franchiseondernemer van onze organisatie geniet u volop van onze ervaring en beheert u een eigen regio zelfstandig. Geïnteresseerd? Neem in dat geval contact met ons op door het formulier in te vullen op de pagina “contact”, of maak telefonisch een afspraak met ons.