Over ons

Uw auto reinigen op locatie? Dat kan vanaf nu met De Autostoomdienst! Wij reinigen uw auto overal, waar u dit wilt en op elk gewenst moment. Onze autostomerij biedt voor zowel de particuliere als zakelijke markt allerlei diensten op het gebied van autoreiniging aan. Het grondig reinigen van uw auto door ons op locatie heeft voor u vele voordelen. Het scheelt u vooral tijd: u hoeft niet naar ons toe te komen, want wij komen naar u toe! Dat maakt onze service zo uniek. Daarnaast wordt uw auto grondiger gereinigd dan wanneer u door een autowasstraat zou rijden. En niet onbelangrijk: wij werken alleen met stoom en biologische reinigingsmiddelen. Hiermee ontlasten wij het milieu en kunnen wij een milieuvriendelijke autostomerij zijn.

De Autostoomdienst, reeds 15 jaar ervaring

De Autostoomdienst is niet zomaar een autostomerij. Integendeel. Met reeds 15 jaar ervaring in de autoreiniging, besteedt u het reinigen van uw auto uit aan een autoreinigingsbedrijf dat weet wat haar klanten verlangen.

Gecertificeerd

Al onze medewerkers beschikken over de benodigde certificaten en hebben daarnaast alle belangrijke trainingen gevolgd die nodig zijn om nauwkeurig en goed werk af te leveren.

Een uniek concept!

Ons concept is uniek in Nederland. U komt niet naar ons toe, maar wij reinigen uw auto op locatie. Dit scheelt u aanzienlijk veel tijd. Onze stoomreinigers zijn daarnaast zeer krachtig en effectief. Wij hebben maar weinig tijd nodig om uw auto weer glanzend schoon te krijgen. Het is ook het vermelden waard dat onze reinigingsmethode niet belastend is voor het milieu. Wij verbruiken weinig water en sparen het milieu door geen gebruik te maken van agressieve, chemische reinigingsmiddelen.

Soorten autoreiniging

Autoreiniging op locatie kan zo uitgebreid zijn als u maar wenst. U kunt kiezen uit twee soorten totaalpakketten, namelijk het totaalpakket Zilver en het totaalpakket Goud. Het pakket Goud is het meest uitgebreide totaalpakket. U kunt er ook voor kiezen om zelf te bepalen wat u wilt laten reinigen. Alle soorten reiniging worden los aangeboden.

Biologische reinigingsmiddelen

Soms is het lastig, zo niet onmogelijk, om hardnekkig vuil te verwijderen met stoom alleen. In dat geval gebruiken wij biologisch afbreekbare reinigingsproducten. Hiermee kan het hardnekkigste vuil, zoals vet, hars en teer, worden verwijderd.

Afspraak maken

U kunt via de website een afspraak met ons maken. Wij komen vervolgens op locatie bij u langs. Uiteraard kunt u zelf aangeven welke dag en tijdstip het beste uitkomt.
Daar houden wij dan graag rekening mee! Voor alle adressen, contactgegevens en overige informatie, kunt u terecht op onze contactpagina.