Lakpantser aanbrengen, totaalprijs € 49,00

Wij brengen een lakverzegeling machinaal aan op uw auto. Dit noemen wij een lakpantser. Dankzij dit lakpantser is de lak tegen de meest extreme weersinvloeden voldoende beschermd.

De lak blijft glanzen, doordat vuil zich niet kan hechten. Ook insecten kunt u gemakkelijk van de lak verwijderen. Bovendien krijgt uw autolak dankzij het lakpantser een intense, diepe glans. Deze glans blijft minimaal 6 maanden aanwezig.

Het lakpantser kan alleen aangebracht worden op een gereinigde auto.

WaxGuard, totaalprijs € 89,95

De Autostoomdienst is ook een professionele Waxguard specialist.
Na een WaxGuard behandeling vormt zich een diamantharde beschermlaag op de lak waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk wordt verlengd. Hierdoor krijgt de auto een nog diepere glans die langer behouden blijft. Bovendien kunnen insecten en vuil zich minder goed hechten op de lak doordat het WaxGuard lakpantser voor een spiegelglad oppervlak zorgt. Hierdoor laat de auto zich ook makkelijker wassen.
Nadat uw auto een WaxGuard behandeling heeft ondergaan is een langdurige lakbescherming gegarandeerd. Op een nieuwe auto krijgt u zelfs 3 jaar schriftelijke garantie op glans en kleur. Op een auto ouder dan een half jaar krijgt u 18 maanden garantie.