Overige diensten

Polijsten, prijs op aanvraag

U kunt (delen van) de auto door ons laten polijsten. Met een polijstmachine verwijderen wij waskrassen of andere kleine beschadigingen, waardoor glans en reflectie van de lak zich hersteld. Ook doffe of wit uitgeslagen lak kan door middel van polijsten zijn kleur en glans weer terugkrijgen.

Motorreiniging, totaalprijs € 29,95

Laat door De Autostoomdienst uw motor met stoom reinigen. Door het gebruik van stoom komen wij bij de reiniging van uw motor op plekken waar u zelf niet of nauwelijks bij kunt komen.
Ook behandelen wij na het reinigen de gespoten delen met duurzame wax, zoals de kuip.

Camperreiniging/caravanreiniging, prijs op aanvraag

U kunt De Autostoomdienst ook inzetten voor het reinigen van uw camper of caravan. Handig voor als u op vakantie gaat, of juist als u weer terugkomt. De Autostoomdienst reinigt op locatie, dus ook bij de stalling of op de camping.
Interieurreiniging van een camper of caravan is voor ons geen probleem. Met onze stoomreinigers komen wij probleemloos in alle hoeken en kieren en reinigen wij op hygiënische en ecologische wijze de keuken en badkamer. Indien gewenst kunnen wij de camper of caravan na het reinigen voorzien van een duurzame waxlaag of lakpantser die bescherming biedt tegen stof, vuil en weersinvloeden.

Botenreiniging, prijs op aanvraag

Laat uw boot door De Autosoomdienst reinigen. Wij komen met onze stoomreinigers zonder gebruik van chemische middelen in alle hoeken en kieren. Al het vuil, zoals groene aanslag, zal van uw boot en dek als sneeuw voor de zon verdwijnen!
Interieurreiniging van een boot is voor ons geen probleem. Met onze stoomreinigers reinigen wij op hygiënische en ecologische wijze de keuken en badkamer. Indien gewenst kunnen wij de boot na het reinigen voorzien van een duurzame waxlaag of lakpantser die bescherming biedt tegen stof, vuil en weersinvloeden. Hierdoor blijft het polyester, maar ook geschilderde oppervlaktes langer mooi.

Overige diensten, prijs op aanvraag

Ook kunt u De Autostoomdienst inhuren voor overige schoonmaakwerkzaamheden, zoals :

  • het reinigen van objecten;
  • het reinigen van moeilijke bereikbare plekken (ventilatieroosters, centrale verwarming etc.);
  • het verwijderen van kauwgom;
  • het verwijderen van graffiti;
  • het verwijderen van stickers.